Auto- en Motorrijschool
RON ACHTERBERG
Piccolopad 34
3822 CR Amersfoort
Tel: 033-4555769
Mob: 06-54675598Automaat

Rijschool Ron Achterberg is gespecialiseerd in het lesgeven in automaat waardoor wij ook leerlingen die niet willen, kunnen of geen gevoel hebben voor het schakelen toch de mogelijkheid bieden te leren autorijden. Tevens geven wij met de automaat rijles aan mensen met een lichte handicap en aan oudere die i.v.m. verlenging van het rijbewijs een rijtest moeten doen bij het CBR. Onze automaat lesauto heeft stuurbekrachtiging.

Gewone rijopleiding

De praktijk is de beste leermeester. Autorijden kun je alleen leren door het vaak te doen. Een logische zaak. Voordat je gaat rijden legt de instructeur alles precies uit. Al snel zul je echt aan het verkeer gaan deelnemen.

Je krijgt één of meerdere keren per week les waarbij je nog kan kiezen of je één of meerdere uren wilt rijden. Daarbij wordt ook geprobeerd zo nu en dan op een ander tijdstip te lessen. Zeker als je in de regel 's avonds lest zul je merken dat het verkeer overdag veel intensiever is.

Onze auto's zijn degelijk, schoon, rookvrij en worden perfect onderhouden. De auto's zijn voorzien van professionele ingebouwde dubbele bediening, airco en veiligheidsvoorzieningen. In de winterperiode rijden de lesauto's op winterbanden.

Spoedopleiding

De spoedopleiding is een rijopleiding die bestaat uit 30 rijlessen van 1 uur inclusief examen, die in blokken van 2 uur worden gegeven.Voordat met de opleiding wordt gestart wordt eerst het praktijk examen aangevraagd. Op het moment dat dit examen wordt gereserveerd moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat . Met de opleiding kan minimaal 10 dagen tot maximaal 4 weken voor het examen worden gestart.

Oriënterende lessen

Om tot een verantwoorde keus te komen welke opleiding jij het best kunt volgen, is het mogelijk om één of meerdere oriënterende lessen te nemen. In deze lessen bepalen we samen of je de spoedopleiding of beter de gewone
rijopleiding kan volgen.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van autorijlessen bij Auto- en Motorrijschool Ron Achterberg ? Vraag dan via het contactformulier meer informatie aan. We bellen of mailen je dan zo spoedig mogelijk terug.